Mitt stora intresse för kroppen och vad vi äter inleddes redan när jag var 16 år. Då kämpandes med kraftig övervikt, lyckades jag gå ner över 30 kg. Med hjälp av kunskap. Jag skaffade mig kunskap om mat och energi och näring och detta applicerades på mig själv.

Intresset för kroppen byggdes senare vidare med mer kunskap och en utbildning till apotekare, och senare en forskarutbildning inom läkemedelsepidemiologi. 

Livet ville dock annat, och för 8 år sedan drog jag med full kraft in i utmattning, vilket förändrade mig själv och mitt liv totalt. Därefter är jag så mån om vikten av återhämtning, reflektion och balans. Värdet i att se sitt eget värde och våga säga nej där det behövs. Läs mer genom att klicka på bilden. 


Rörelse har alltid funnits med i mitt liv. Runt tiden för min stora viktnedgång bestod den främst av promenader. Vilket senare ökades på med olika typer av förbränningsträning, främst spinning och annat som "brände" mycket. Jag var inne i en balansgång av energi in och energi ut för att hålla vikten. Detta lyckades hyfsat fram tills någon gång efter 35 års ålder. Vid den tidpunkten hade jag nått till ett stadium där jag upplevde att jag inte kunde "titta på" en skål glass utan att gå upp i vikt. 

Dessutom hade jag två små barn och kom ju inte iväg på mina spinningpass som tidigare..... Där och då, vid 38 års ålder, kom styrketräningen in i mitt liv. Det förändrade allt för mig. Det tog några år, men det ledde till ett helt nytt förhållningssätt vad gäller min kropp, min mat, min vikt, mina nack- och ryggbesvär, mitt självförtroende..... Läs mer genom att klicka på bilden.


Med 11 års erfarenhet av styrketräning, en utbildning till personlig tränare samt en lång akademisk utbildning inom medicin, plockar jag in hela min erfarenhet i mötet med klienten och ger min fulla uppmärksamhet till varje individ. Just det individuella är så viktigt, varje person är unik, och behöver mötas just där. 

Från forskarvärlden till att inspirera till en livsstil där träning ingår som en naturlig del av livet!