Tjänster och Priser


Nedanstående är exempel på tjänster och priser. 

Inkom med förfrågan så formar jag ett upplägg för just dig!


Personlig träning 60 minuter

För dig som vill testa på att träna med PT. Eller för dig som har ett befintligt träningsprogram och vill ha hjälp med tekniken i övningarna. Eller för dig som helt enkelt avstannat i din träning och behöver ny boost! 

Träning i PT-gymstudio, på gym eller via video. 


540 kr

Personlig träning inklusive träningsprogram

Träningsprogram anpassad efter din nivå och tillgång till app med instruktioner och filmer till varje övning, samt genomgång av träningsprogrammet. Beroende på din träningsvana så behövs olika antal PT-tillfällen för genomgång. 

Träning i PT-gymstudio, på gym eller via video.  


Från 1380 kr

Personlig träning inklusive träningsprogram och kostcoaching

De flesta behöver stöd, pepp och push under en lite längre period för att kunna etablera en ny vana. Här får du en helhetslösning där vi ses vid totalt 7 tillfällen á 60 minuter, lite tätare i början för att du så snabbt som möjligt ska kunna komma igång och träna på egen hand. Jag finns också tillgänglig mellan tillfällena via meddelande. Du får träningsprogram anpassad till din nivå med tillgång till app med instruktioner till varje övning. Vi pratat kost och livsstil och anpassar fokuset på just det DU behöver. 

Träning i PT-gymstudio, på gym eller via video.   


1390 kr x 3

Coaching online 3 månader 

Vi gör en första avstämning av ditt nuläge via videosamtal och därefter skapar jag en träningsplan till dig. Vi "ses" via videosamtal och går igenom alla dina övningar. Därefter tränar du själv. Du får feedback på din träning via filmer som du skickar.  Den första månaden "ses" vi oftare för att justera in övningar och komma igång. Den andra och tredje månaden har vi avstämning via video var tredje vecka och däremellan finns jag alltid tillgänglig via meddelande. 

Vi pratar kost och livsstil och fokusera på de områden som du kan tänka på och beroende på just ditt behov så lägger vi mer fokus på just det DU behöver. 

Detta alternativ passar allt ifrån nybörjare till väldigt träningsvana. Upplägg utformas utifrån den nivå du befinner dig på och du behöver inte träna på gym för att ta hjälp, utan jag anpassar även för hemmaträning. 


1230 kr

per månad

Personlig träning på gym fortsättning

För dig som har tränat med mig innan och har en träningsplan. Vi tränar ihop på gymmet samt att det ingår att jag reviderar din träningsplan utefter hur du utvecklas i din träning. Vi gör regelbundna avstämningar kring din kost och livsstil och hur det fungerar ihop med din träning. Med en kontinuerlig kontakt ökar chansen att du verkligen håller kvar vid din din vana, och du får chansen att verkligen utvecklas i din träning!


640 kr 

per tillfälle


Cirkelträning / Personlig träning i grupp på Hälsohuset i Lidköping

För dig som vill bygga upp styrka, balans och kondition. Vi varvar övningar vid olika stationer, där jag finns med för att peppa och för att hjälpa dig så att din träning blir effektiv och säker. Vi är max 8 deltagare i gruppen. Bokas via Boka Direkt Hälsohuset Lidköping. 


1 550 kr 

10 tillfällen

Cirkelträning / Personlig träning i grupp på Hälsohuset i Lidköping Drop in

Kom på drop in i mån av plats. Bokas via Boka Direkt Hälsohuset Lidköping.

180 kr

Föreläsare inom träning och livsstil

Föreläser inom områden träning, kost och livsstil samt kring utmattning.

Pris efter förfrågan

Bokningsvillkor

Avtalet är bindande när träningsplanering påbörjats. Detta gäller alla paket med träningsprogram samt genomgång. 

Vid coaching online är avtalet bindande de två första månaderna och uppsägning skall inkomma senast 14 dagar innan brytdatum (det datum avtalet slöts).

Tid för individuella PT-pass bokas separat. Eventuellt återbud av träningspass eller videomöte behöver ske senast 24 h innan bokad tid, annars debiteras 50 % av kostnaden för timarvode.  Vid upprepade sena återbud debiteras 100% timarvode. Timarvode f.n 460 kr.Priser och villkor uppdaterade 2022-11-25