Kundreferenser


"Innan jag träffade Paolina hade jag tränat regelbundet i flera år och jag behövde inte hjälp med motivationen och att verkligen utföra träningen, den biten klarade jag bra själv. Efter en första genomgång tillsammans insåg jag att det jag verkligen behöver är hjälp med tekniken. Vi har nu under en längre period jobbat med tekniken som huvudfokus och jag känner en enorm skillnad. Paolina är otroligt påläst och kunnig och tillsammans med henne har effektiviteten i min styrketräning ökat mycket, vilket sporrat mig och även gjort träningen roligare. Idag har jag med hennes hjälp verkligen både hittat mitt hur och mitt varför!"

"Det som utmärker Paolina som personlig tränare är främst hennes enorma engagemang och att hon är otroligt påläst inom så många områden. Har hon inte svaret på en fråga, och då frågar jag mycket ;-) , så tar hon reda på det och återkopplar. Dessutom känns hon som "the girl next door" dvs hon har en rimlig, sund och härlig inställning till kost och träning"

Marie, 53 år


Paolina är mycket lyhörd som personlig tränare och hittar alltid lösningar. För henne finns inga hinder utan endast lösningar! Hon är mycket noggrann och helt enkelt toppen!

Helena, 51 år


Jättenöjd och tacksam med att ha haft dig som PT. Du hjälpte mig att komma tillbaka snabbt efter ett väldigt långt uppehåll med träningen. jag gick från 72,5 kg till 78 kg på knappt 2 månader och du hjälpte mig fixa en bra träningsrutin och jag ökade vikterna i alla de övningar som jag ville bli starkare i.

Tack vare hennes rörlighetsövningar kunde jag fixa formen på alla basövningar jag tränar också. Det känns bra att komma tillbaka på så kort tid tack vare Paolina. Jag rekommendera henne starkt!

Armin, 27 år


Tack Paolina, det är tack vare dig som jag kommit in i träningen! Alla skulle ha en "egen" Paolina. Nu har jag kommit så långt att jag känner att jag saknar träningen om jag inte kommer iväg. Det är så roligt och jag mår så bra! Så tack Paolina, du är grym med push och pepp!

Eva, 48 år