Att ta min hjälp som PT

Du kontaktar mig via mail eller kanske via ett DM på min instagram. 

Jag hör av mig till dig och tillsammans reder vi ut vad det är du önskar ha hjälp med, denna konsultation är naturligtvis helt kostnadsfri. Den kan ske via meddelande, mail, videosamtal, eller på gymmet.

Om du bestämmer dig för att ta min hjälp så kommer du få tillgång till träningsapp där jag sedan utformar din träning. Kosten har så stor betydelse för hur du mår och vilka resultat du får när du tränar, så detta ingår alltid. Jag jobbar inte med fasta kostplaner, utan mitt mål är att få dig mer informerad och kunnig om bra matval, för att kunna ta med dig detta för framtiden. I min undervisning använder jag Lifesum för att få lärdom och översikt om kost. 

Därefter ses vi på gymmet, eller via videosamtal och startar igång dig och din träning. I början behöver vi ses lite oftare, så att du kommer igång med teknik och känner dig trygg med din träning. Efter några veckor kommer du vara inne i träningen, och jag finns med dig för eventuella justeringar i programmet, för stöd och tips, för mer ingående kostfrågor, för pepp när motivationen dalar, allt beroende på vem du är och vart du vill komma.